آموزش سرچ کنسول و بخش های مختلف آن

ساخت وبلاگ

پس از قرار دادن کد و پذیرش وبسایت می‌توانید آموزش سرچ کنسول به داشبورد google search console وارد خواهید شد. برای ورود به سرچ کنسول گوگل بایستی وارد پیوند ذیل گردید.

https://search.google.com/search-console/welcome

البته پیش از آغاز اموزش سرچ کنسول به توضیحی مختصر درباره متریک‌‌های متعدد در سرچ کنسول میپردازیم.

query
به عباراتی که یوزرها برای یافتن تارنما های مرتبط در سرچ گوگل استعمال می‌نمایند اصطلاحا یک کوئری گفته میگردد.

Impression
هر توشه که تارنما شما در عوض سرچ عبارات کلیدی در نتیجه ها گوگل ظواهر گردد یک اکران یا این که impersion برای وبسایت به حساب آوردن می گردد.

Click
در‌صورتی‌که کاربری از روش نتیجه ها گوگل به وب سایت شما وارد گردد یک کلیک انجام یافته میباشد.

average position
معدل حالت قرارگیری وبسایت، در نتیجه ها گوگل میباشد.

CTR
این متریک از تقسیم تعداد کلیک‌ها بر تعداد اکران‌ها ضربدر ۱۰۰ احتساب میگردد. مثلا در شرایطی‌که تعداد اکران وبسایت در نتیجه ها ۲۰ و تعداد کلیک‌ها ۱۰ باشد مقدار CTR عددی موازی با ۵۰% خواهد بود.

در نوشته‌علمی نرخ کلیک چیست در ارتباط با CTR یا این که نرخ کلیک کلام کرده ایم.

فیلترگذاری و مشاهده داده های عددی
در قسمت آینده یادگرفتن سرچ کنسول گوگل به سراغ طریق های گوناگون آمارگیری در کنسول گوگل می‌رویم. سرچ کنسول چند شیوه برای مشاهده داده های عددی به شما ارائه میدهد. این بخش در تصویر معلوم گردیده‌است.

با فیلترگذاری و محدودیت در‌این قسمت میتوانید آمارهای دلخواه را اضافه کرده و آن‌ها‌را با هم مقایسه فرمائید. زمان، کوئری‌ها، کشورها و دیوایس‌های یوزرها از مواقعی می باشند که میتوانید با فیلترگذاری داده های عددی، آنان را ببینید.

معرفی قسمت‌های متفاوت سرچ کنسول گوگل
در فراگیری google search console و روش فعالیت با گوگل سرچ کنسول یادگیری قسمت های ذیل عنایت ویژه ای دارااست:

Performance
در ابزار سرچ کنسول گوگل در گزارش Performance می توانید اطلاعاتی در خصوص جستجوهای انجام یافته به وسیله یوزرها، صفحه ها بازدید گردیده، کشورهای یوزرها، دیوایس‌های گزینه به کارگیری، طریق اکران تارنما در نتیجه ها گوگل و مجال اکران وب سایت ملاحظه کنید.

برای این عمل از سایدبار کناری بر روی Performance کلیک فرمایید.

آن گاه از بخشی که در تصویر ذیل معلوم گردیده‌است تب Pages را گزینش نمایید.

دامنه تاریخ را بر روی مجال دلخواه قرار دهید.

با گزینش Total Click، Average CTR،  Average positions صفحه ها به ترتیب تعداد کلیک از بالا به ذیل به شما اکران داده میگردند.

با رفتن به تب QUERIES ، COUNTRIES، DEVICES، SEARCH APPEARAVCE ، DATE می توانید جزئیات بیشتری با اعتنا به متریک‌های بالا اخذ نمائید.

Overview
با رفتن به سایدبار و کلیک بر روی Overview تعداد صفحاتی که بطور درست در گوگل ایندکس گردیده اند و یا این که با ایراد مواجه می باشند به شما نشان داده میشود.

آموزش سرچ کنسول...
ما را در سایت آموزش سرچ کنسول دنبال می کنید

برچسب : آموزش سرچ کنسول, نویسنده : mohammadsrc consolesearchtutorial بازدید : 332 تاريخ : دوشنبه 22 فروردين 1401 ساعت: 13:55