آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل

ساخت وبلاگ

برای آغاز یادگرفتن سرچ کنسول آموزش سرچ کنسول می بایست آغاز در گوگل سرچ کنسول نام نویسی فرمایید. برای نام نویسی در سرچ کنسول گوگل فرآیند ذیل را دنبال نمایید.

وارد حساب گوگل خویش گردید.
آن‌گاه به نشانی https://search.google.com/search-console/about وارد گردید. بعداز ورود به شیت بر روی Stat now کلیک نمایید.
درین قسمت اسم دامنه را در نصیب URL prefix وارد کرده و بر روی CONTINUE کلیک نمایید.
اعتنا داشته باشید که از نگاه گوگل، HTTP و HTTPS دو پروتکل جدا می باشند به‌‌طوری‌که Http://iranhost.com یک دامنه و HTTPS://iranhost.com دامنه ای دیگر میباشد. این گزینه مشتمل بر گذاشتن www در اولِ دامنه نیز می‌‌گردد پس در هنگام وارد کردن دامنه در‌این نصیب، قطعا URL اساسی تارنما را وارد فرمائید.

نکته: شیوه های گوناگونی برای نام نویسی در Google Search Console وجود دارااست که در نوشته ی علمی‌‌ای جدا از هم به گستردن آن خوا‌هیم پرداخت.

روش افزودن وبسایت به گوگل سرچ کنسول

تصاحب کردن کد پذیرش گوگل در کنسول جستجوی گوگل
در قسمت آینده می بایست راهی را برای پذیرش تارنما خویش گزینش نمایید. همان طور که گفته شد طریق‌های زیادی برای این فعالیت وجود دارااست البته در‌این نوشته‌علمی، ما از راحت‌ترین نحوه یعنی HTML tag به کارگیری می کنیم.
verify از روش HTML tag در google search consul
با کلیک بر روی HTML tag یک قطعه کد مانند تصویر پایین به شما اکران داده گردد.
اخذ کد اتصال تارنما به کنسول جستجوی گوگل
کد را اسکن کرده و آن را در نصیب کدهای تارنما دربین تگ های قرار دهید. بعداز قرار دادن کد بر روی Verify کلیک فرمایید.

نکته: در‌صورتی‌که از وردپرس برای طراحی وب سایت خویش استعمال کرده‌‌اید میتوانید با قرار دادن کد متبوع در پلاگین Yoast به راحتی این شغل را ایفا دهید. کافیست به پیکربندی پلاگین رفته و کد پذیرش را مانند تصویر تحت، در محل متبوع قرار دهید.

اتصال وب سایت به گوگل سرچ کنسول از روش پلاگین yoast
شیوه های مختلف دیگری نیز برای تصویب تارنما در گوگل سرچ کنسول وجود دارااست که میتوانید آنرا در نوشته‌علمی مربوطه مشاهده نمائید.

فراگیری سرچ کنسول و قسمت های متفاوت آن
پس از قرار دادن کد و پذیرش وب سایت می‌توانید به داشبورد google search console وارد خواهید شد. برای ورود به سرچ کنسول گوگل بایستی وارد پیوند ذیل گردید.

https://search.google.com/search-console/welcome

کاغذ داشبورد گوگل سرچ کنسول
البته پیش از استارت اموزش سرچ کنسول به توضیحی مختصر درباره متریک‌‌های متفاوت در سرچ کنسول میپردازیم.

query
به عباراتی که یوزرها برای یافتن وبسایت های مرتبط در سرچ گوگل به کار گیری می‌نمایند اصطلاحا یک کوئری گفته میگردد.

Impression
هر توشه که وب سایت شما در قبال سرچ عبارات کلیدی در حاصل گوگل ظواهر خواهد شد یک اکران یا این که impersion برای وب سایت به حساب آوردن می شود.

Click
در حالتی که کاربری از روش حاصل گوگل به وب سایت شما وارد خواهد شد یک کلیک انجام یافته میباشد.

average position
معدل حالت قرارگیری تارنما، در نتیجه ها گوگل میباشد.

CTR
این متریک از تقسیم تعداد کلیک‌ها بر تعداد اکران‌ها ضربدر ۱۰۰ به حساب آوردن می‌گردد. از جمله در شرایطی‌که تعداد اکران وب سایت در حاصل ۲۰ و تعداد کلیک‌ها ۱۰ باشد مقدار CTR عددی موازی با ۵۰% خواهد بود.

در نوشته ی علمی نرخ کلیک چیست در ارتباط با CTR یا این که نرخ کلیک کلام کرده ایم.

فیلترگذاری و مشاهده داده های عددی
در نصیب آجل یادگرفتن سرچ کنسول گوگل به سراغ شیوه های گوناگون آمارگیری در کنسول گوگل می‌رویم. سرچ کنسول یکسری طرز برای مشاهده داده های عددی به شما ارائه می دهد. این بخش در تصویر معلوم گردیده است.

فیلترینگ گوگل سرچ کنسول
با فیلترگذاری و محدودیت در‌این قسمت می توانید آمارهای دلخواه را اضافه کرده و آن‌ها را با هم مقایسه فرمائید. برهه زمانی، کوئری‌ها، کشورها و دیوایس‌های یوزرها از مواقعی میباشند که می توانید با فیلترگذاری داده های عددی، آنان را ملاحظه کنید.

معرفی نصیب‌های گوناگون سرچ کنسول گوگل
در یادگرفتن google search console و شیوه عمل با گوگل سرچ کنسول یادگیری قسمت های تحت التفات ویژه ای دارااست:

Performance
در ابزار سرچ کنسول گوگل در گزارش Performance میتوانید اطلاعاتی در باب جستجوهای انجام یافته بوسیله یوزرها، صفحه ها بازدید گردیده، کشورهای یوزرها، دیوایس‌های آیتم به کارگیری، طریق اکران وب سایت در نتیجه ها گوگل و فرصت اکران وبسایت ملاحظه کنید.

برای این فعالیت از سایدبار کناری بر روی Performance کلیک نمائید.

آن‌گاه از بخشی که در تصویر تحت مشخص و معلوم گردیده‌است تب Pages را تعیین فرمائید.

قسمت صفحه های در Performance
دامنه تاریخ را بر روی مجال دلخواه قرار دهید.

با گزینش Total Click، Average CTR، Average positions صفحه ها به ترتیب تعداد کلیک از بالا به زیر به شما اکران داده می شوند.

تعیین آپشن های Performance در اکران نمودار
با رفتن به تب QUERIES ، COUNTRIES، DEVICES، SEARCH APPEARAVCE ، DATE می توانید جزئیات بیشتری با اعتنا به متریک‌های بالا اخذ نمائید.

Overview
با رفتن به سایدبار و کلیک بر روی Overview تعداد صفحاتی که بطور درست در گوگل ایندکس گردیده اند و یا این که با نقص‌ مواجه می باشند به شما نمایش داده میشود.

Overview
برای اگاهی از جزئیات بیشتر میتوانید با اسکرول برگه به سمت زیر از قسمت Enhancements را ببینید.

Enhancements
URL Inspection
در گوگل کنسول در‌این نصیب میتوانید با وارد کردن URL متبوع و زدن Enter یک گزارش از روش مشاهده کاغذ به وسیله ربات‌های گوگل اخذ نمایید. در صورتی‌که مشکلی در ایندکس شدن ورقه وجود داشته باشد از روش این ورقه قابل مشاهده میباشد.

url inspection
موقعیت ایندکس صفحه های وبسایت
با رفتن به نصیب Coverage می توانید شرایط صفحه ها متفاوت وب سایت را ببینید. به هرصفحه یک کدام از چهار حالت تحت تخصیص داده میشود:

Error: این شیت با نادرست مواجه گردیده‌است و نمی‌تواند ایندکس گردد.

آموزش سرچ کنسول...
ما را در سایت آموزش سرچ کنسول دنبال می کنید

برچسب : آموزش سرچ کنسول, نویسنده : mohammadsrc consolesearchtutorial بازدید : 173 تاريخ : دوشنبه 15 فروردين 1401 ساعت: 15:34